Over ons

Een wereld zonder online marketing, e-commerce en conversie? Die was niet weg te denken in de tijd dat founders Bastiaan en Thomas opgroeiden. Door altijd vanuit het oogpunt van de doelgroep te kunnen kijken en het hebben van een passie voor online marketing en het bouwen van netwerk en relaties is ALT2 born to create.

Brand Promise

Het is heel simpel. Het moet een win-win situatie zijn voor beide partijen. Daarom krijg je van ons de eerste maand (proefperiode zoals wij het noemen) van ons! Het is voor beide partijen namelijk niks aan als de inzet van Social Media Marketing niet winstgevend gemaakt kan worden. Wij gaan hard aan de bak om jullie advertenties bij de juiste personen zichtbaar te maken, jullie kijken toe hoe jullie inbox (hoogstwaarschijnlijk ;)) volstroomt met potentiële klanten. Dus wat heb je te verliezen?

Ons DNA

Dit is het stukje waar je iets moet vertellen over wat je drive is en waarom je bepaalde acties onderneemt. Wij hebben samen een enorme passie voor gastvrijheid en systemen. Dus hoe kan je er voor zorgen om op zo’n efficiënt mogelijke manier verwachtingen te overtreffen met als doel in ons achterhoofd om bruto winst te verhogen. Een interessant proces, aangezien ieder bedrijf, iedere ondernemer en ieder proces uniek is. Zie dan maar eens met eenzelfde strategie verwachtingen te overtreffen. Daar komt een stuk ervaring bij kijken, en we mogen met een gerust hart zeggen dat we in de afgelopen 3 jaar flink wat ondernemers hebben mogen ondersteunen met kwalitatieve groei van hun onderneming.

Wij zullen hier dan toch een Call To Action toevoegen. Want ben je nieuwsgierig geraakt? Kom dan even met ons kletsen, vinden wij gezellig en interessant!
Even kletsen