Diensten

We kunnen hier moeilijke woorden neerzetten. Gaan we niet doen! Maar wat doen wij dan in Jip en Janneke taal? Wij promoten diensten of producten van bedrijven op Social Media door het gebruik van betaalde advertenties. Dit doen wij voornamelijk op de 4 onderstaande platformen. Het verschilt namelijk in welke industrie je zit om je advertentie budget zo efficiënt mogelijk te besteden op de verschillende platformen. Mocht je het leuk vinden om te weten? We hebben het kort proberen uit te leggen als je iets naar onder scrolt.

Facebook
Instagram
LinkedIn
TikTok

Door opvallende content te gebruiken kunnen wij je doelgroep snel benaderen. Vervolgens benaderen we de kijkers opnieuw met overtuigende advertenties en slaan wij als laatste toe door potentiële klanten een laatste zetje in de rug te geven.

Data, data en nog eens data. Facebook is nog steeds het grootste Social Media platform dat er op dit moment bestaat. Bevindt jouw doelgroep zich in de leeftijdscategorie van 32 tot 58 jaar? Bingo! Facebook is the place to be.
FACEBOOK
Maar liefst 7 op de 10 Instagram posts blijven onopgemerkt. Your ad better be good! Wij zorgen ervoor dat advertenties opvallen en op de juiste tijdstippen online gaan, zodat je niet ergens in het algoritme van Instagram verdwijnt.
INSTAGRAM
Met een groei van 6% is het aantal gebruikers op LinkedIn gestegen naar 5 miljoen. LinkedIn heeft altijd moeite gehad om leden te activeren naar dagelijkse gebruikers. Is dit de nieuwe goudmijn voor leads?
LINKEDIN
Voornamelijk populair onder jongeren. Hoe zit dat dan met de betalingsbereidheid onder de TikTok gebruikers? In verhouding; zeer goed. Adverteren op TikTok is goedkoop in vergelijking tot andere kanalen. Je kan dus veel mensen bereiken voor weinig geld, mits.. Je advertentie overtuigend genoeg is!
Martin Luther
Product Designer at Uber.INC
TIKTOK
Prijzenpakket
Proefperiode
€700

Een proefperiode van 1 maand

Winst potentie check
Winstgevende advertenties
Contact
Performance
v.a. €1.500

Tevreden na de proefperiode? Dan bouwen we door!

Onbeperkt aantal marketing campagnes
Multichannel strategiën
Ad-Design
Copywriting
Strategic brainstorm
Maandelijkse kop koffie
24/7 Contact
Contact
Performance +
N.T.B.

Toch liever de (marketing) touwtjes zelf in handen hebben?

Social Secrets Academy Business
Coaching programma waarin wij marketing afdelingen bijscholen
Videocursus waarin Social Media Marketing van A-Z besproken wordt (voor beginners & gevorderden)
1 op 1 reflectiemomenten (via zoom of op locatie)
Marketing community met 80+ ondernemers
Contact