Over welk verschil wij maken #1

Wat kan ALT2 voor je betekenen en vooral; hoe? Welke resultaten levert de samenwerking met de jongens op voor mijn bedrijf? Let us explain you! 👇🏼

ALT… What?

Als mensen aan ons vragen wat wij precies doen is het antwoord kort maar krachtig; wij maken, beheren en optimaliseren betaalde advertenties op social media. Waarom doen wij dit? Wij willen zoveel mogelijk partijen laten zien dat online marketing niet ‘een extra toevoeging’ is, maar een ‘must-have(!!)’ voor jouw bedrijf.

#1: NAAMSBEKENDHEID

Onder bekendheid verstaan we alle marketingactiviteiten die het doel dienen om mensen bewust te maken van het bestaan van jouw merk. Simpel; jouw merk op een aantrekkelijke manier presenteren aan mensen die volledig onbekend zijn met jouw merk. Wij ‘testen’ hier welke mensen potentiële betrokkenen kunnen zijn. Wat bedoelen we precies met een ‘aantrekkelijke’ manier? Authentieke content met een doelgroep passende copy (advertentietekst). PS. authentieke content maakt het zelfs ook nog eens kostenefficiënter.

#2: OVERWEGING EN LEADS

Onder overweging verstaan we alle activiteiten waarmee invloed wordt uitgeoefend op de aankoopbeslissing van de consument en daarbij ook de keuze voor een bepaald merk. Wederom simpel; in deze fase zorgen wij dat jouw merk top of mind is en triggeren deze betrokkenen om iets van gegevens te delen met ons. Met ‘top of mind’ bedoelen we dat jouw product of dienst beschikbaar is in jouw gedachtes als je aan een soortgelijke dienst / product denkt. Hoe meer gegevens wij van de betrokkenen hebben, hoe makkelijker de verkoop zal verlopen.

#3: CONVERSIE

De conversiefase van een campagne heeft betrekking op alle marketingactiviteiten die bedoeld zijn om de doelgroep te overtuigen om actie te ondernemen. Wij delen conversies graag op in 3 voorkomende doelen; aankopen, brochure-aanvragen of aanmeldingen. Dit zal altijd de laatste fase in een marketing campagne zijn. Hier geven wij alle warme leads een laatste push om hun geld én vertrouwen in jouw portemonnee te stoppen. Hierna kan het cashen met de Social Media geldmachine beginnen.

#4: THE EXTRA
  • Website bouw | Wij organiseren dat jouw website van scratch wordt gebouwd.
  • Conversie check | Wij doen een gratis conversie check voor jouw webshop!
  • Social Media beheer | Wil je net zo’n toffe Insta als wij hebben?
  • Bedrijfs/persoonlijke foto‑ en videografie | Zonder strakke content geen goedlopende ads!
  • E-mailmarketing | Heb je zoveel data verzameld en leads, houd je ze niet warm, dat regelen wij voor je!
#5: WE <3 COFFEE

En vooral met jou. Om te sparren over manieren om jouw business te laten blíjven groeien. Om jouw visie op het ondernemerschap te horen en je te kunnen ondersteunen en soms ook om gezellig te connecten. Cheers!